Хоспис и дом за възрастни хора откриха в Търговище

Хоспис услуги, дневен център и дом за възрастни хора в АлфаМед Хоспис Търговище

Хоспис – отговарящ на нуждите на съвремието и дом за възрастни хора бяха открити в Търговище. Името на заведението е АлфаМед Хоспис. Изграждането на изцяло нов модел отнема четири месеца на собствениците. За това кратко време инж.Таню Танев и д-р Мирослав Русев създават устойчивост, в която са убедени.

откриване на алфамед хоспис търговище

АлфаМед е първият хоспис в Търговище за лечение, наблюдение и рехабилитация на трудноподвижни пациенти с хронични заболявания. Той е оборудван с медицински кабинет, манипулационна с превързочна, кабинет за лечебна физкултура и рехабилитация. Разполага с 3 интензивни сектора за настаняване на по-тежко болни и 15 двойни стаи с всички удобства –  цифрова телевизия, безплатен интернет, самостоятелни санитарни помещения и други.

Лентата режат кметът на Търговище д-р Дарин Димитров, областният управител Светлин Бонев, създателите на АлфаМед инж.Таню Танев и д-р Мирослав Русев, депутатът Тунчер Кърджалиев

В АлфаМед е изграден и модерен старчески дом с 5 стаи за самостоятелно настаняване, както и 17 двойни стаи. Комплексът, в който са разположение двете заведения разполага със собствен парк, лятна градина, ресторант, рехабилитационна, фитнес зала и спа.

Управителят на АлфаМед Хоспис ООД д-р Мирослав Русев определи като важна крачка напред в европейското развитие на Търговище изграждането на двете заведения.

С оглед нарастващата нужда от такъв тип настаняване в национален мащаб и липсата на предлагането му съм убеден, че Търговище прави важна крачка напред в своето европейско развитие

Ласкаво за АлфаМед се изказа и кметът на Община Търговище д-р Дарин Димитров. Той акцентира върху важността да имат такъв тип услуги в града и региона.

За мен е важно не само като кмет, но и като лекар – да има такова заведение, където хората да бъдат обгрижвани, където хората да се възстановяват бързо, да се възстановяват с добри грижи, при добри условия, каквито има само в АлфаМед Хоспис в Търговище.

Кметът на Търговище д-р Дарин Димитров и управителят на АлфаМед Хоспис ООД д-р Мирослав Русев

Кметът Димитров поздрави инвеститорите и им пожела „ново рязане на лента“ през 2018-та. На екипа професионалисти в хосписа той пожела здраве и търпение, а пациентите им той определи като трудни.

Сред присъстващите на откриването беше и народният представител д-р Тунчер Кърджалиев. Той определи АлфаМед Хоспис като повод за гордост. Създателите му депутатът нарече популярни хора, лидери на обществени мнения, двигатели на общественото развитие.

Точно за такива мъже сме свикнали да казваме, че мъжът не е орган, а е поведение.

д-р тунчер кърджалиев депутат дпс говори на откриването на алфамед хоспис

д-р Тунчер Кърджалиев, народен представител от 28 МИР Търговище

Д-р Кърджалиев отбеляза наличието на дефицит на точно такова здравно заведение в региона:

Аз съм убеден, че точно това здравно заведение ще е в помощ и целесъобразно ще се внедри между всички обществени здравни заведения със своята ефективност.

Вие създавате един център, който ще носи нещо, за което аз ви завиждам. Освен човешки, хуманни грижи, вие ще дарявате и привилегията да давате надежда на хората. А както знаем всички надеждата и сълзите са от една материя, те светят. Пожелавам ви тази светлина да озарява вашия път.

Откриването на АлфаМед Хоспис беше уважено от управници в Търговище община и област, народни представители и представители на институциите и здравния сектор.

Повече за АлфаМед Хоспис ще научите от тази страница. Не пропускайте да ни последвате и в социалните мрежи от ТУК.

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Нашите пакети и услуги

Пакети и услуги предлагани от АЛФАМЕД Хоспис

хоспис услуги първа група I група

Хоспис I ГРУПА

Научете повече

Хоспис II ГРУПА

Научете повече
хоспис услуги търговище III група

Хоспис III ГРУПА

Научете повече
дневен център търговище хоспис услуги

Дневен център в град Търговище

Научете повече
услуги с медицински автомобил линейка в алфамед

Линейка – услуги с медицински автомобил

Научете повече

АлфаМед Хоспис предлага и индивидуални допълнителни услуги. Открийте ги ТУК.