АлфаМед Хоспис на 1 година!

АлфаМед Хоспис на 1 година!

  • алфамед хоспис навърши 1 година

Алфамед Хоспис празнува своят първи рожден ден!

Една година измина, откакто отвори врати Алфамед Хоспис и дом за стари хора в Търговище. Точно преди 365 дни официални лица и управители прерязаха лентичката на една успешна инициатива. За изминалите 12 месеца Алфамед успя да помогне на над 250 пациенти и възрастни хора.

„Радвам се, че в момента Алфамед Хоспис изпълнява мисията, за която беше създаден – да попълни липсващото звено между болнична и извънболнична помощ.“

– анализира ситуацията година по-късно управителят на Алфамед Хоспис ООД д-р Мирослав Русев.

За доказателство на думите си той посочи големият брой ползватели на услугата. Д-р Русев е удовлетворен, че с разкриването на такава дейност е откликнато на сериозната необходимост в региона.

Днес Алфамед Хоспис е лечебно заведение, в което има над 40 ползватели и пациенти. За тях се грижи високо квалифициран персонал, сред който са 5 медицински сестри, 7 болногледачи и трима рехабилитатори, както и трима лекари, които оказват помощ на настанените.

Хосписът разполага с модерна и съвременна апаратура за спешна мединска помощ, кислородни и лабораторни апарати, апарати за поддържане на жизнета функция и др.

В Алфамед днес има собствена кухня, която се грижи хората в лечебното заведение да получават правилната и прясно приготвена храна.

Следващата голяма инвестиця ще бъде линейка, която да спомага транспортирането на пациентите.

Цялото интервю с д-р Мирослав Русев, Управител на Алфамед Хоспис ООД гледайте тук:

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

АлфаМед Хоспис предлага и индивидуални допълнителни услуги. Открийте ги ТУК.